sportfogadás könyv

A könyv, amely a haladó sportfogadók közé katapultál!

Ugorj szintet a sportfogadói karrieredben és érj el sikereket a coaching eszközeivel!

> Úgy érzed, hogy mindent megteszel, de mégsem jönnek az eredmények?

> Érdekelnek a sportfogadás mélyebb összefüggései, amelyekről senki nem beszél?

> Ismered a szabályokat, de nem tudod, hogyan alkalmazd őket?

> Szívesen megismernéd egy nyertes sportfogadó gondolkodásmódját?

> Megrekedtél egy szinten és nem tudod mi gátol a továbbfejlődésben?

> Sportfogadással szeretnéd növelni a bevételeidet?

sportfogadás könyv

Rendeld meg most!

3490 Forint

Mit tanulhatsz AZ EBOOK-ból?

1

Grow modell a sportfogadásban

A legelterjedtebb coaching folyamat bemutatásával segítek elérni a sportfogadási céljaidat. A GROW modell nem az agyonismételt szabályokról szól, hanem tudatosságod fejlesztésével módszert ad a céljaid eléréséhez.

2

BANKROLL

Ha érdeklődsz a sportfogadás iránt, akkor biztosan hallottad már a bankroll fogalmát. Ebben a fejezetben leírom, hogy miért fontos a bankroll és milyen szempontokat vegyél figyelembe ennek meghatározása előtt.

3

BANKROLL MENEDZSMENT

A kezdőtőkéd védelme fontos, ezért megmutatom hogyan menedzseli egy profi sportfogadó a bankrollját. Ezenkívül azt is megtudhatod, hogy a jelenlegi bankroll menedzsmented alkalmas-e a céljaid eléréséhez vagy sem.

4

IDŐ MENEDZSMENT

A sportfogadással eltöltött időd és a nyereményeid nem biztos, hogy egyenes arányban állnak egymással. Az idő menedzsment munkalapon tiszta vizet öntünk pohárba és kiderítjük, hogy a sportfogadásra szánt időd mennyire kifizetődő.

5

TIPPADÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Ki ne találkozott volna fizetős tippadókkal az interneten? Egymást érik a tippekkel kereskedő weboldalak és Facebook csoportok. Ha nem tudod eldönteni melyikhez csatlakozz, akkor olvasd el a 100%-os védelmet nyújtó szabályaimat!

6

ÉRZELMI EGYENSÚLY

A fogadóirodák haszna nem közvetlenül a rossz tippek, hanem a játékosok túlfűtött érzelmeiből fakadó rossz döntések miatt növekszik évről évre. Megmutatom, hogyan ismerd fel ezeket és garantálom, hogy az eredményeid látványosan javulni fognak.

7

STATISZTIKA ÉS ELEMZÉS

Ha fel akarod venni a harcot a fogadóirodákkal, akkor statisztikákra és adatbázisokra lesz szükséged. A részletes statisztika megválasztásával és alapos analízissel előnybe kerülhetsz a legfejlettebb algoritmussal szemben is.

8

PÉNZÜGYI TERVEZÉS

Befektetésként tekintesz a sportfogadásra? Akkor bizony szükséged lesz egy pénzügyi tervre is. A pénzügyi tervezés fejezetben megtudhatod, hogy a jelenlegi játékmódod mennyire egyezik a pénzügyi elvárásaiddal.

Miért éri meg neked?

Biztosan elgondolkodtál az, hogy miért vennél ebookot a sportfogadásról, hiszen rengeteg ingyenes tartalom fent van az interneten is. Amikor letöltöd a könyvet nem néhány tipp és tanács lesz a kezedben, hanem egy módszer. Arról sok cikket találhatsz, hogy mit kellene tenned a nyereséges sportfogadás érdekében, de ennek mikéntjéről nem sokan beszélnek. Én meg-mutatom hogyan csináld! Nyolc fejezeten keresztül fogom bemutatni azokat a módszereket, amelyek a sikerhez vezetnek, ráadásul téged is bevonlak és 10 feladatlap segítségével felépítjük egy nyereséges sportfogadó gondolkodásmódját. Ezzel a könyvvel több hónapnyi kutatástól kíméled meg magad és rengeteget spórolhatsz. Mindezt egy szelvény áráért!

sportfogadás könyv

Rendeld meg most!

3490 Forint

Mit kapsz a megrendelés után?

A rendelés leadása után felveszem veled a kapcsolatot és az alábbiakat fogom elküldeni az email címedre: