"Mindig egy gólon megy el!"

"Nem jött a papírforma!"

"Ellenünk fújt a bíró!"

Ugye ismerősek ezek a mondatok?

Tudtad, hogy a sportfogadók csupán 5%-a nyereséges hosszú távon?

Mit jelent ez valójában?

> 100-ból 95 játékos a fogadóirodáknak adja a pénzét!

> 100-ból 95 játékos a kisebb nyeremények ellenére kudarcként éli meg “sportfogadói karrierje” lezárását!

> 100-ból 95 játékosnak csökken az önbecsülése az elvesztett pénz miatt!

> Ennek a 95 játékosnak egy kisebb hányada súlyos függőségben szenved és emiatt állandó anyagi problémái vannak!

Akár hiszed, akár nem a sportfogadás nem szerencsejáték!

Viszont ha szerencsejátéknak tekinted, akkor az eredményeid is azt fogják tükrözni.

> A sportfogadás egy hiányos ismereteken alapuló játék, ezért ha nincsenek birtokodban a szükséges információk, akkor a fogadóiroda előnybe kerül és veszíteni fogsz!

> Amikor hazardírozol, vagyis a véletlenre bízod magad, akkor hosszú távon a nyerési esélyeid jelentős mértékben csökkennek!

> Egy eredmény megtippelésekor nem szabad, hogy az érzelmeid vezéreljenek, különben rossz döntéseket fogsz hozni!

> A rossz döntések pénzveszteséget jelentenek, a pénzveszteség pedig csökkenti a tudatosságod, emiatt még több pénzt veszíthetsz!

játssz úgy, mint egy profi!

Töltsd le most az ingyenes ebookot és tudd meg hogyan játszanak a profi sportfogadók!

Sportfogadási ebook

Egy kattintásra vagy a nyereséges sportfogadás ismereteitől!

Hogyan játszik egy profi sportfogadó?

Egy profi játékos a sportfogadást befektetésnek tekinti, ezért szigorú szabályok szerint teszi meg tippjeit!

A befektetésekhez hasonlóan a sportfogadásnak is vannak szabályai. Egy profi nem azért nyereséges, mert több szerencséje van másoknál. Egy profi célja a nyereség és ez alá rendeli az összes eszközét és tudását. Döntéseit tudatos tervezés és elemzés előzi meg, azért nem a véletlenektől függnek az eredményei.

Csakis rajtad múlik, hogy melyik utat választod! Odaadod a fogadóirodáknak a pénzed vagy magasabb szintre lépsz és bekerülsz a sportfogadók 5%-os klubjába!

Mit tanulhatsz az ebookból?

5 ökölszabály

A sportfogadásnak vannak szabályai. Ezek betartása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy átlépd a veszteséges illetve nyereséges sportfogadók közötti határvonalat.

Az alapszabályok ismerete által sokkal közelebb kerülsz egy profi mentalitásához, mint az átlagos játékosok többsége! Ez azt is jelenti, hogy gyorsabban érsz el sikereket és több pénzt fogsz nyerni, mint mások.

Bankroll management

A sportfogadásra szánt tőkéd, vagyis a bankrollod megfelelő kezelése meghatározza a profit növekedést és az érzelmi egyensúlyt.

A bankroll management alapjait bemutatva megtanulhatod, hogyan vészeld át a hosszabb vesztes sorozatokat és hogyan tervezd meg hosszú távon a pénzed kezelését.

miért nyer az iroda?

Mindenki tudja, hogy az eredményektől függetlenül a fogadóirodák hatalmas profitra tesznek szert, viszont ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy csalnak.

Biztos elgondolkodtál már azon, hogy miből húznak hasznot a bukmékerek. Ha elolvasod az ebookot, világossá válik a módszerük illetve az is, hogy hogyan szerezz előnyt velük szemben.

Fizetős tippadók

Számtalan tippadó szolgáltatást találni a neten, akik pénzért árulják tippjeiket. Ezek között sajnos vannak csalók is, ezért nem árt elővigyázatosnak lenni.

Azt tervezed, hogy tippeket veszel valakitől? Esetleg ráfizettél pár alkalommal? Itt az ideje megtudnod, hogy milyen információkat szükséges tudnod mielőtt fizetsz egy idegen tippadónak!

Bónuszok

Sportfogadási stratégia

tétkezelési stratégiák

Minden tétkezelési stratégia más eredményeket mutat hosszú távon, ugyanis használatuk során figyelembe kell venni a tőke nagyságát, a varianciát és az odds-okat is.

Megmutatom neked az 5 legnépszerűbb tétkezelési stratégia előnyét és hátrányát. A grafikonokkal és minta tétsorokkal kiegészített leírás alapján könnyen el tudod dönteni, hogy melyiket válaszd. 

Sportfogadási stratégia

fogadási stratégiák

Ha fel akarod dobni a sportfogadást, ugyanakkor a szabályokat sem szeretnéd felrúgni, akkor egy jó fogadási startégiára van szükséged.

Egy jó fogadási stratégia segít maximalizálni a nyereségedet, ezért 2 élő és 3 prematch stratégiát is bemutatok, melyeket a legtöbb fogadóirodában tudsz alkalmazni.

Sportfogadási ebook

Egy kattintásra vagy a nyereséges sportfogadás ismereteitől!

Kapcsolat